dinsdag 5 maart 2013

Bouwupdate week 12&13





Bouwupdate week 12&13
 
Helaas vorige week geen update i.v.m. drukte en vakantie. Maar deze week een uitgebreide update met veel nieuwtjes, dus wederom weer veel werk verzet door de heren van Eekhout Bouw en consorten.

Deze week worden de laatste aansluitingen door de elektricien aangelegd. In de nieuwe serre zijn de ramen geplaatst en op de vloer zijn de leidingen voor de vloerverwarming aangebracht.

Het metselwerk is zo goed als klaar en met het voegwerk is al begonnen. Het dak zit er overal op en moet alleen nog afgewerkt worden.

Dinsdag 5 maart wordt ook de zandcement vloer gestort. Zodat dezevoldoende tijd heeft om te drogen voordat de interieurbouwer erin gaat, 20 maart.

Het terras wordt ook aangepakt deze dagen en is vrijdag 8 maart klaar.
De fietsenstalling krijgt ook een metamorfose, met elektrisch oplaadpunt voor fietsen.
Deze is gereed in de week van 15 maart.
 TIP: 28 Februari hebben wij onze eigen APP gelanceerd. Heeft u een Iphone, Ipad of android telefoon, ga dan snel naar de APP store of Google Play en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en mogelijkheden bij de Bonte Haas.



 
Herhaling: De data dat wij een aantal dagen dicht zijn i.v.m. de muren doorbreken zijn ook bekend:

2, 3en 4 april zijn wij gesloten. Met Pasen hebben wij natuurlijk een heerlijke brunch? interesse kijk op www.bontehaas.com of bel 0174292377

 

Eetcafe de Bonte Haas
7 dagen per week geopend
voor lunch en diner.
0174-292377
Vragen over de mogelijkheden in onze nieuwe ruimte, bel of mail ons.
 
Het nieuwe interieur
 


 



 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten